Rólunk írták

TB-RANCH Pajtaesküvő

Bemutatkozás

Valami Amerika. A Bon-Bon együttes népszerű slágerének címe juthat az ember eszébe, ha Nyíradony-Tamásipusztán beleszippant a TB Ranch hangulatába. Debrecentől 17km-re, Hajdúsámson után, a 12 hektáron elterülő tanyán járunk. Itt, a város zajától messze, a béke és nyugalom szigetén valósította meg álmai otthonát Fejér Tibor és Szilágyi Mariann családjukkal együtt a dimbes-dombos, homokos utakkal és fenyvesekkel tarkított Lovas-sziget igazi magyaros, vidéki hangulatába valami mást is belecsempésszen. Valami Amerikát. Ahogy a Bon-Bon énekelte: „Rohan az életed, és rohan az út, elmarad mögötted lassan a múlt. Nem tudod biztosan, hogy hova is mész, de úgyis észreveszed, ha odaérsz.” Mariann és Tibor odaértek. A tulajdonos tanya iránti szerelme 2002-ben kezdődött, s két évvel később „beindult a lavina”. Amerikából, Texasból vadnyugati tenyészkancák érkeztek a farmra. A tengerentúlon őshonos lovat, ismertebb nevén a „negyed mérföldes lovat” (Quarter Horse), a 18. század végén az amerikai Virginia államban kezdték el tenyészteni. Az állat kiváló sportló és kiváló „hobbyló”. Ez utóbbira rendkívül szelíd és nyugodt természete, könnyen kezelhetősége teszi ideálissá. Az események gyorsan követték egymást. A TB Ranchon kiépült az ország egyik legnagyobb – ma is működő – Quarter tenyészete, majd a lovagláshoz kiépítették a pályákat, öltözőket, mosdókat. 2006-tól 2013-ig több ezer érdeklődő jelenlétében itt rendezték meg minden évben az Országos Western Lovas Bajnokság egyik fordulóját. A „Valami Amerika” életérzés mellett egy falatnyi Magyarország, a csodálatos magyar vidék tündököl itt, a természet lágy ölén. A lovaglás és lovas oktatás „árnyékában” az évek során egyre több vendég fordul meg a TB Ranchon, köszönhetően a tanya folyamatos fejlesztésének és szolgáltatásaik bővítésének.

Egyedülálló, teljesen vegyszermentes bio tavuk jó vonzerő, a hely adottságai pedig kiválóan alkalmasak óvodás és iskolai kirándulásokra, erdei iskolára, gyerektáboroztatásra. Népszerű nyári táboraikban a szabadtéri játszóterek, a homokos és füves pályák önfeledt szórakozást, a lovas karámok, az istállók, a baromfi udvar és a konyhakert megismerése pedig felejthetetlen élményt nyújtanak a gyerekeknek. A TB-Ranch jó híre, házigazdáinak vendégszeretete időről időre elterjedt és ennek köszönhetően egyre több látogatójuk kerekedett. Az elmúlt években átalakult a Szolgáltatások köre, a vendégek igényeire. Az egykori szénatároló Pajta lett az Esküvők legkedveltebb színtere. Saját konyhával, frissen készült ételekkel, teljes körű vendéglátással várják a kedves vendégeket. 
A lovas barátok sajnálatára az Esküvők térhódításával egyenlőre a lovagoltatás szünetel a ranchon. A helyszín üzemeltetése viszont teljes mértékben családi felügyelet alatt van, minden tevékenység és szolgáltatás magán viseli házigazdáinak keze nyomát. A család apraja- nagyja egyaránt részt vesz a munkában. Valószínűleg ezt érzik a betérő és visszatérő vendégek, akik ilyen családias kiszolgálást és barátságos vendégszeretetet éreznek a helyszínen, hogy szívesen visszatérnek és ajánlják másoknak is.

Családunk mottója a TB-Ranch üzemeltetésében:
„ Szívből szeretni és szeretve lenni” – csak így tudsz boldogan élni és boldogulni!
Ha szívből teszünk a helyért és a vendégekért, ezt megérzik és megköszönik.
Ezt adjuk át gyermekeinknek, ez visz bennünket előre.
„ Szívből szeretni híven! Nincs szebb, égni e tűzben!
Együtt repülni fel, hogy lelkünk kevésbé féljen!
Szívből szeretni annyi, érte mindent föladni!
És szállni, fent sólyomszárnyon szállni, áldást találni!
Égig emeld a szíved!
Száguldj, szerelmünk hirdesd!
És így nyer értelmet végleg álom, boldogság, élet!
Szívből szeretni híven! Nincs szebb égni e tűzben!
És együtt repülni fel, hogy lelkünk kevésbé féljen!
Szívből szeretni mámor, elvész közel s a távol!
És érezd, a szíved lángol, eltűnt a múlt a mából!”
(Rómeó és Júlia)

A TB Ranch vonzereje nem csupán a lakodalmakra terjed ki: rendeztek már itt emlékezetes leány- és legénybúcsúkat, céges csapatépítő tréningeket, zenés-táncos rendezvényeket, családi összejöveteleket és osztálytalálkozókat is – mindenki legnagyobb megelégedésére.

További információk a TB Ranch weboldalán és Facebook-oldalán érhetők el.

Rólunk írták

http://www.cosmopolitan.hu/eskuvo/2015/06/16/top10-magyarorszagi-eskuvoi-helyszin/ http://www.menyegzolap.hu/cikkek/eskuvoi-helyszin/cointry-eskuvok-a-magyarorszagi-texason-1481.html http://floralili.hu/indian-nyar-a-tb-ranchon/

AJÁNLATKÉRÉS

IMG-OUR

Elérhetőség / Kapcsolat

  • Symbion Trade Consulting Kft.
    Szilágyi Mariann
  • Tulajdonos/ Rendezvényszervező
  • 4252 Nyíradony-Tamásipuszta, Nagyhegy tanya 2.
  • +36 30/555-6896
  • pajtaeskuvo@gmail.com

Nyitva tartás

  • Kizárólag Rendezvények idejére!